Een nieuwe school... Spannend hè!

De stap naar het voortgezet onderwijs is spannend. Het is de plek waar je heel wat nieuwe praktische en theoretische dingen leert. Maar het is ook de plek waar je nieuwe vrienden ontmoet. Waar je begeleid wordt door leraren die het beste met je voorhebben. Waar je jezelf kunt zijn en in je eigen tempo aan de slag kunt met je toekomst. Jouw school moet een fijne plek zijn waar je je thuis voelt.

29 november

Expeditiemiddag

Wij organiseren een expeditiemiddag voor leerlingen van groep 7&8 op woensdag 29 november.

Meld je aan
Vind jij het leuk om met je handen bezig te zijn? Krijg je er een kick van om dingen te maken? Dan past Techniek supergoed bij jou. Ontdek wat je hier allemaal kunt leren!
Ben jij heel handig met computers en ook nog eens creatief? Dan past de richting Media Vormgeving & ICT bij jou. Ontdek wat je hier allemaal kunt leren!
Ben je sportief? Verzorgend? Vind jij het belangrijk dat mensen zich veilig voelen in hun eigen buurt? Dan past de Zorg & Welzijn bij je. Ontdek wat je hier allemaal kunt leren!

Brochure

In onze brochure lees je meer over de vakhavo en het vakvmbo van Stad College. En over de sfeer, de praktijkvakken die je krijgt en over de iPad waar je mee gaat werken.

Klik op het plaatje en je kunt hem downloaden.