Een nieuwe school... Spannend hè!

De stap naar het voortgezet onderwijs is spannend. Het is de plek waar je heel wat nieuwe praktische en theoretische dingen leert. Maar het is ook de plek waar je nieuwe vrienden ontmoet. Waar je begeleid wordt door leraren die het beste met je voorhebben. Waar je jezelf kunt zijn en in je eigen tempo aan de slag kunt met je toekomst. Jouw school moet een fijne plek zijn waar je je thuis voelt.

Vind jij het leuk om met mensen te werken? En vind je het belangrijk dat mensen zich veilig kunnen voelen in hun eigen buurt? Of zou je graag in een ziekenhuis, zorginstelling of bij een sportvereniging willen werken? Dan past de richting Zorg & Welzijn hartstikke goed bij jou. Ontdek wat je hier allemaal kunt leren.
Ben jij heel handig met computers, graag op de hoogte van de nieuwste programma’s en ook nog eens creatief? Weet jij alles over verschillende type hardware en software? Dan past de richting Media Vormgeving & ICT bij jou. Ontdek wat je hier allemaal kunt leren.
Vind jij het leuk om met je handen bezig te zijn? Krijg jij er een kick van om dingen te maken? Dan past Techniek supergoed bij jou. Ontdek wat je hier allemaal kunt leren!

Meer ontdekken over Stad College?

Heb jij of hebben je ouders nog vragen? Of ben je nieuwsgierig geworden?
Kom dan zeker langs op de open dag, informatieavond en expeditiemiddagen!

19 januari

Expeditiemiddag

De beste manier om erachter te komen welke school bij jou past? Door de Expeditiemiddag van Stad College bij te wonen! Zo maak je kennis met Stad College en kun je door middel van workshops ontdekken welke leuke vakken je er allemaal kunt volgen. Samen met leerlingen van Stad College ga je deelnemen aan leerzame activiteiten. De expeditiemiddag (voor leerlingen) is op woensdag 19 januari 14.30-16.30 uur.

9 februari

Open dag

Tijdens de open dag is het een levendige bedoeling in Stad College. Alle leraren zijn aanwezig om rondleidingen te geven en je alles te vertellen over het vak dat zij geven. Je kunt mini-lesjes volgen en ontdekken welke richting jou het leukst lijkt. Ook kun je leerlingen vragen over de sfeer en de lessen. De open dag (voor leerlingen en ouders) is op woensdag 9 februari 14.30-18.30 uur.

Aanmelden expeditiemiddag

Je kan je inschrijven voor de volgende expeditiemiddag op woensdag 19 januari van 14:30 tot 16:30. Er zijn die middag twee workshoprondes, de deelnemers worden ter plekke ingedeeld bij de workshops.

Naam leerling:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.